Naam: 
Luc
Adres: 
Oplintersesteenweg
Panelen: 
26x REC 260PE-BLK
Omvormer: 
SMA TRIPOWER6000TL
Opstart: 
01/2015

Voor deze installatie werd er gekozen voor panelen van REC260PE-BLK Poly Zwart.
De panelen van REC zijn geplaatst zo hoog mogelijk gezien er een gebouw dat iets hoger is naast de installatieplaats staat.
Hierdoor zullen de panelen zelfs in de winter geen schaduw hebben.De reden dat er werd geopteerd voor Poly panelen is omdat we 55 graden uit het zuiden de panelen hebben geplaatst.
Vanaf 55 graden uit het zuiden zijn wij van mening dat poly panelen interessanter zijn,indien het uitzicht belangrijk is kan er ook voor Mono gekozen worden.
De ervaring leert ons dat de verschillen zeer miniem zijn tussen deze 2 types van panelen.

Wij werken steeds met een merk van panelen die de eigen productie volledig in eigen handen heeft en ook over eigen labo's beschikt.
Op deze manier zijn we steeds zeker van de kwaliteit van de panelen,daarom dat we ook werken met de merken Bisol en Suntellite.

 

Bij deze installatie werd er gekozen voor een 3fase omvormer van SMA met 10 jaar waarborg.Bij ons zijn alle kosten inbegrepen. (voorrijksten,werkuren,stukken,.....)
Wij garanderen ook het oplossen van problemen binnen de 72u.

Er dient ook nooit een voorschot worden betaald,wij vinden het belangrijk eerst de installatie zeer degelijk te installeren en waneer alles in orde is dan pas de factuur te versturen.