Vikram Solar is een wereldwijd erkende toonaangevende leverancier van zonne-energieoplossingen, gevestigd in India. Gespecialiseerd in hoog efficiënte PV-module productie en uitgebreide EPC oplossingen. Met een internationale aanwezigheid in 5 continenten levert Vikram Solar een actieve bijdrage aan de vorming van de zonne-revolutie.

Geavanceerde infrastructuur voor onderzoek en ontwikkeling
Als fabrikant van Tier 1 * PV-modules zijn de Vikram Solar producten ontworpen volgens de hoogste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. De in-house onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen helpen Vikram Solar, samen met toonaangevende testlaboratoria over de hele wereld, om gecertificeerd PID vrije, ammoniak- en zoutnevel corrosiebestendige modules, met een positieve uitgangstolerantie te fabriceren.

* Bloomberg New Energy Finance

1 GW jaarlijkse productiecapaciteit 
De jaarlijkse productiecapaciteit van Vikram Solar bedraagt in 2017 1 GW. Deze capaciteit zal verder worden uitgebreid tot 2 GW in het jaar 2020. In lijn met de focus van het bedrijf op het aannemen van baanbrekende en innovatieve technologieën maakt het bedrijf gebruik van state of the art machines van machinebouwers uit de Verenigde Staten, Zwitserland, Duitsland en Japan.

Aarzel niet en contacteer uw groothandel, GPC Europe, voor de aankoop van Vikram Solar modules in BelgiëNederland en alle andere landen.